Orban: Frunda a emis o opinie personală când a vorbit despre intrarea PD şi PSD în Guvern

Vicepreşedintele liberal Ludovic Orban a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că senatorul UDMR Gyorgy Frunda a emis o „opinie personală” când a afirmat că, după alegerile europarlamentare, PD şi PSD ar putea intra în Guvern, menţionând că acest subiect nu s-a discutat la nivelul Executivului.

1 afișare
Imaginea articolului Orban: Frunda a emis o opinie personală când a vorbit despre intrarea PD şi PSD în Guvern

Orban: Frunda a emis o opinie personală când a vorbit despre intrarea PD şi PSD în Guvern

„Vă spun sincer, nu ştiu la ce se referă domnul Frunda când vorbeşte de intrarea PSD şi PD la guvernare. Cu siguranţă însă o asemenea discuţie nu a avut loc în Guvern şi nici la nivelul conducerii celor două partide, PNL şi UDMR”, a spus Orban.

De asemenea, el a susţinut că „atitudinea” PNL în perioada imediat următoare va fi indicată de rezultatul pe care liberalii îl vor obţine la alegerile pentru Parlamentul European.

„Mai degrabă cred că domnul senator Frunda a emis o opinie personală şi atât”, a conchis vicepreşedintele liberal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici