Orban îi transmite Elenei Băsescu faptul că la Bruxelles nu există podium

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a ţinut să îi transmită Elenei Băsescu faptul că "la Bruxelles nu există podium", în sensul în care l-ar înţelege aceasta, el răspunzând, astfel, unei întrebări privind candidatura la PE a fiicei mici a preşedintelui.

16 afișări
Imaginea articolului Orban îi transmite Elenei Băsescu faptul că la Bruxelles nu există podium

Orban îi transmite Elenei Băsescu faptul că la Bruxelles nu există podium

"Îi comunic domnişoarei (Elena Băsescu – n.r) că nu există podium la Bruxelles. Podium în sensul în care îl înţelege domnişoara", a spus, miercuri, într-o conferinţă de presă la Timişoara, Ludovic Orban.

Orban a adăugat că la Bruxelles podiumul există pentru a susţine prezidiul sau microfonul.

"Acolo podiumul este să susţină microfonul de la care se vorbeşte sau prezidiul”, a spus Orban.

În ceea ce priveşte obiectivele PNL la PE, Orban a afirmat că ţinta liberalior este obţinerea a 22-25 la sută din voturi şi a opt fotolii de europarlamentar. În plus, Orban este de părere că "trendul ascendent" pe care îl are PNL în ultima perioadă, indicat de sondaje, se va accelera în perioada campaniei pentru alegerile europarlamentare din cauza "prostiilor” făcute de Guvern.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici