Orban îl compară pe Băsescu cu Sauron, personaj din "Stăpânul inelelor"

Liderul liberal Ludovic Orban l-a comparat, sâmbătă, la Conferinţa Naţională a Cluburilor Studenţeşti Liberale, pe preşedintele Traian Băsescu cu personajul Sauron, stăpânul Ţinutului întunericului din filmul Stăpânul inelelor, cerându-le tinerilor liberali să transforme în "cenuşă" acest "ţinut".

1 afișare
Imaginea articolului Orban îl compară pe Băsescu cu Sauron, personaj din "Stăpânul inelelor"

Orban îl compară pe Băsescu cu Sauron, personaj din "Stăpânul inelelor"

Orban le-a spus de la început tinerilor liberali că va avea un discurs atipic, urmând a face o paralelă între filmul Stăpânul inelelor şi scena politică românească.

"Filmul favorit al fiului meu, care are opt ani şi jumătate, este Stăpânul inelelor. Urmăresc acest flm alături de el", a spus Orban, stârnind hohote de râs printre studenţii din PNL.

El a adăugat că scena politică din România, în loc să fie un loc de negociere şi de competiţie, "este un câmp de luptă în care se aruncă cu invective", arma de bază devenind "dosarul".

Apoi, el a făcut paralela între preşedintele Traian Băsescu şi personajul Sauron – stăpân al Ţinutului întunericului – din firmul Stăpânul inelelor.

„Acest Ţinut al întunericului stăpânit de acest Sauron trebuie să dispară. Aveţi entuaziasm, aveţi curaj. De la voi aştept să transformaţi în cenuşă Ţinutul întunericului condus de acest ultim Sauron”, a conchis Ludovic Orban, în aplauzele membrilor CSL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici