Orban: Îmi cer scuze în numele celor care au huiduit şi au fluierat

  • Preşedintele PNL Ludovic Orban şi-a ceut scuze, la începutul prezentării moţiunii sale.
  • Fanii săi i-au huiduit şi au fluierat în timpul discursului contracandidatului său, Florin Cîţu.
435 afișări
Imaginea articolului Orban: Îmi cer scuze în numele celor care au huiduit şi au fluierat

Orban: Îmi cer scuze în numele celor care au huiduit şi au fluierat

„Încep prin a le spune celor câţiva care au huiduit şi au fluierat că îi dezaprob şi că îmi cer eu scuze în numele lor Noi am venit aici, cei cae îl susţin pe Florin Cîţu să-l susţină pe Florin Cîţu, cei care mă susţin pe mine să mă susţină pe mine”, a spus Ludovic Orban.

Premierul Florin Cîţu nu a fost lăsat să îşi susţină moţiunea „România Liberală” la Congresul la care candidează pentru preşedinţia partidului. Din sală s-a strigă „Demisia”.

A intervenit atunci Ludovic Orban, care le-a cerut delegaţilor să fie lăsat Cîţu să îşi prezinte moţiunea.„Nu am nevoie de susţinere”, i-a spus Cîţu.

La începutul discursului în sală se huiduia, motiv petru care Florin Cîţu a spus: „Sper că nu aşa arată disperarea”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici