Orban: Indiferent de rezultatul din SUA, vom continua să milităm pentru dezvoltarea parteneriatului

Premierul Ludovic Orban a refuzat să se poziţioneze în favoarea lui Donald Trump sau Joe Biden, afirmând că, indiferent de rezultatul alegerilor din SUA, România va continua să militeze pentru dezvoltarea parteneriatului strategic.

140 afișări
Imaginea articolului Orban: Indiferent de rezultatul din SUA, vom continua să milităm pentru dezvoltarea parteneriatului

Orban: Indiferent de rezultatul din SUA, vom continua să milităm pentru dezvoltarea parteneriatului

„Sunt importante (alegerile din SUA - n.r.). Între România şi Statele Unite ale Americii există un parteneriat strategic care capătă din ce în ce mai multă consistenţă atât în plan militar, cât şi economic. Cetăţenii SUA vor decide cine este preşedinte, prin intermediul electorilor. Pentru România, indiferent de rezultatul alegerilor, noi ne menţinem angajamente şi vom continua să milităm pentru dezvoltarea parteneriatului strategic şi pentru o consistenţă mai mare în colaborarea în plan economic, militar şi în celelalte planuri”, a spus premierul Ludovic Orban, luni.

Americanii îşi votează, pe 3 noiembrie, noul preşedinte, având de ales între democratul Joe Biden şi republicanul Donald Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
alegeri,
sua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici