Orban lui Berceanu: Ştiu că vă stau ca un os în gât. Berceanu lui Orban: Veniţi cu poveşti demagogice

Deputatul PNL Ludovic Orban a spus la dezbaterea moţiunii de cenzură, referindu-se la ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, că "Hoţul strigă hoţii!", iar Berceanu a susţinut că Orban vine cu "poveşti demagogice".

39 afișări
Imaginea articolului Orban lui Berceanu: Ştiu că vă stau ca un os în gât. Berceanu lui Orban: Veniţi cu poveşti demagogice

Orban lui Berceanu: Ştiu că vă stau ca un os în gât; Berceanu lui Orban:Veniţi cu poveşti demagogice (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Ştiu că vă stau ca un os în gât, pentru că, deşi am fost viceprimar general al Capitalei, spre deosebire de şeful vostru, eu nu mi-am repartizat nicio casă din fondul public de case, nu am promis niciodată că dau vreo casă înapoi. Cu toate acestea, din păcate, el a ajuns preşedinte, iar eu astăzi sunt împroşcat cu noroi", a spus Orban, de la tribuna Parlamentului.

Deputatul PNL i-a spus lui Berceanu că, spre deosebire de reprezentanţii PDL, după 20 de ani de carieră politică stă într-un apartament cu patru camere şi are o maşină personală de 18.000 de euro.

"Spre deosebire de colegii dumneavoastră, după 20 de ani de carieră politică, domnule Berceanu, locuiesc într-un apartament cu patru camere şi am o maşină personală de 18.000 de euro, domnule Berceanu, în condiţiile în care prin pixul meu au trecut zeci şi sute de milioane şi miliarde şi nu m-am atins de niciun euro şi am preferat să rămân corect şi cinstit. Dar voi nu ştiţi ce înseamnă lucrul ăsta, să rezişti tentaţiei de a lua şpagă", a precizat Ludovic Orban.

Deputatul PNL a adăugat că, spre deosebire de colegii lui Berceanu, el nu are nicio firmă care să vândă gresie şi marmură către primării, nu are un ginere care să facă afaceri şi din stomatolog să ajungă patronul unei firme de pază care derulează contracte de milioane de euro într-un an cu firme din Ministerul Transporturilor şi din Ministerul Economiei.

"Spre deosebire de dumneavoastră şi colegii dumneavoastră, mama mea nu are nicio firmă şi nu derulează nicio afacere pe bani publici, băiatul meu face studiile în România la o şcoală publică. Spre deosebire de mulţi dintre colegii dumneavoastră, domnule Boc şi domnule Berceanu, am ceva ce voi nu aveţi, care se numeşte ruşine", a adăugat Orban.

Deputatul PNL a spus că Berceanu vorbeşte de un an şi jumătate de el pentru că nu a făcut nimic la ministerul Transporturilor.

Radu Berceanu a venit la microfon şi a arătat că Orban este foarte "îndemânatic" să vină cu "poveşti demagogice".

"Răspundeţi cum de s-a putut lua Astoria, care, de la geamul ministrului până acolo, sunt 60 de metri. Răspundeţi lucruri de astea, nu veniţi cu copiii copiilor bordurilor", i-a replicat Berceanu lui Orban.

Radu Berceanu a mai spus că Ludovic Orban ar fi putut să mai vorbească şi despre Autostrada Bucureşti-Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici