Orban: Nu cred că activitatea mea în Comisie poate fi interpretată ca un război personal cu Udrea

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, marţi, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor, că nu crede că activitatea sa din Comisia parlamentară care anchetează sumele cheltuite de Ministerul Turismului poate fi interpretată ca un război personal cu Elena Udrea.

12 afișări
Imaginea articolului Orban: Nu cred că activitatea mea în Comisie poate fi interpretată ca un război personal cu Udrea

Deputatul PNL Ludovic Orban (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Cred că audierea dnei Udrea, dacă va fi necesară, se va face după studierea documentelor. Dar, deocamdată vrem să vorbească documentele", a spus Orban, preşedinte al Comisiei, la finalul primei şedinţe, întrebat dacă ministrul PDL va fi invitat la audieri. El a mai spus că decizia privind chemarea la audieri a Elenei Udrea va fi luată de plenul Comisiei.

Orban a spus, răspunzând unei întrebări, că nu îi este teamă că acţiunea sa în comisie va fi interpretată ca un război personal cu Elena Udrea.

El a spus că astfel de acuzaţii reprezintă "o interpretare rău-voitooare, care încearcă să trasforme, practc, activitatea unei comisii, care acţionează în baza Regulamentului Camerei, care are un obiectiv de aflare a adevărului, într-un război de natură personală".

Comisia parlamentară de anchetă în cazul Elenei Udrea a stabilit să se întrunească din nou, marţea viitoare, pentru audierea acelor reprezentanţi ai presei care au semnalat nereguli la Ministerul Turismului, Ludovic Orban precizând că nu s-a decis încă invitarea ministrului PDL la audieri.

Membrii comisiei, reprezentanţi ai PSD, PNL şi UDMR, au decis, marţi, ca persoanele care vor fi audiate de comsie să fie stabilite pe parcursul anchetei, iar la viitoarea şedinţă să fie audiaţi reprezentanţii publicaţiilor Jurnalul Naţional, Gardianul, Cotidianul şi ai altor ziare.

Comisia a hotărât şi lista documentelor care vor fi solicitate Ministerului Turismului pentru a fi analizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici