Orban: PNL are o problemă de comunicare a “împlinirilor” partidului către electorat

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a afirmat, sâmbătă, la Craiova, la întrunirea filialei liberale, că partidul are o “problemă de comunicare”, electoratul necunoscând “împlinirile” Guvernului, el îndemânându-şi colegii să-şi asume “lucrurile bune” care s-au făcut în România.

2 afișări
Imaginea articolului Orban: PNL are o problemă de comunicare a “împlinirilor” partidului către electorat

Orban: PNL are o problemă de comunicare a “împlinirilor” partidului către electorat

Orban le-a spus membrilor PNL Craiova că rezultatul bun în alegerile pentru Parlamentul European ar putea asigura succesul şi în scrutinele electorale care vor urma, începând cu 2008, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“S-ar putea ca aceste alegeri să vi se pară că nu au miza celorlalte, care vor veni. Nu e adevărat. Alegerile din noiembrie au şansa de a arăta că PNL se bucură de încrederea populaţiei, de a arăta că toate sondajele mincinoase, produse în fabricile de dezinformare binecunoscute, nu sunt adevărate”, a mai spus Ludovic Orban.

Vicepreşedintele PNL apreciază că partidul se confruntă cu problema “lipsei unei abilităţi în comunicare”, multe dintre reuşitele Guvernului nefiind percepute ca aparţinând PNL. “Aici, la Craiova, aveţi Centura de Nord. Sigur, şi domnul Berceanu ar putea să-şi asume această reuşită, dar această centură a fost finalizată pe mandatul meu. Ghinion! Puteţi să vă asumaţi fără problemă realizarea acestei centuri”, le-a spus Orban liberalilor craioveni.

Printre “împlinirile” PNL, ministrul liberal a identificat semnarea contractului de privatizare al Electroputere Craiova, realizarea drumului expres Craiova-Piteşti sau semnarea contractului cu Ford, “chiar dacă acum se află în unele proceduri ale Comisiei Europene”.

Orban a susţinut că primarul Antonie Solomon şi democratul Radu Berceanu nu vor avea cu ce să se laude în campania electorală. “Domul Solmon nu e în stare nici melodiile de la fântâna muzicală din Piaţa Centrală a Craiovei să le facă. Dacă ar fi după el, piaţa ar răsuna de manele”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Vicepreşedintele PNL a declarat că ţinta campaniei electorale a partidului ar trebui să fie pensionarii, care, începând cu 1 noiembrie, vor primi pensiile mărite. “Între 12 şi 26 noiembrie, pensionarii vor primi pensiile mărite. Spre ei ar trebui să vă îndreptaţi şi să le spuneţi acest lucru dar să nu le scoateţi ochii. 55 la sută dintre cei care votează sunt pensionari. Această categorie trebuie să ne-o atragem. Acordarea unei pensii decente, este un drept, nu o măsură demagogă a unui Guvern socialist”, a mai spus Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, procentul pe care PNL se bazează la alegerile pentru Parlamentul European este de 25 la sută.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici