Orban spune că va fi prezent la festivităţile de deschidere a noului an şcolar

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sâmbătă, la Ploieşti, că va fi prezent la festivităţile de deschidere a noului an şcolar, nu doar în calitate de părinte la şcoala unde învaţă fiul său, ci va merge şi în alte unităţi de învăţământ, unde a fost invitat în prima zi a anului şcolar.

22 afișări
Imaginea articolului Orban spune că va fi prezent la festivităţile de deschidere a noului an şcolar

Orban spune că va fi prezent la festivităţile de deschidere a noului an şcolar (Imagine: Mediafax Foto)

Ludovic Orban a afirmat sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, răspunzând unei întrebări, că va participa la deschiderea anului şcolar 2009 - 2010 nu doar la şcoala unde este elev fiul său, ci va fi prezent şi în alte şcoli, unde a primit invitaţii în acest sens.

"Eu sunt cetăţean al acestei ţări şi pentru mine această separaţie clasă politică - societate nu funcţionează. Sunt un cetăţean al aceste ţări care exercită o profesie şi o funcţie în mod onorabil şi nu mă simt deloc altfel decât orice alt cetăţean al acestei ţări. Şi mă voi duce la deschiderea anului şcolar nu numai la şcoala unde învaţă copilul meu, ci şi la alte şcoli la care m-au invitat oamenii pentru că am făcut ceva pentru şcolile respective şi oamenii mă cheamă nu ca să-mi fac campanie electorală, ci pentru că efectiv vor să se poată bizui şi în continuare pe sprijinul pe care-l acord", a spus Orban.

De asemenea, întrebaţi dacă există politicieni care şi-au anunţat participarea la deschiderea anului şcolar, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova au declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că au fost anunţaţi despre intenţia deputatului PNL Adriana Săftoiu, aleasă într-un colegiu uninominal din judeţul Prahova, de a fi prezentă la deschiderea anului şcolar într-o şcoală prahoveană, fără a putea preciza însă la ce şcoală va fi prezentă, luni, Săftoiu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că parlamentarii liberali nu vor participa la festivităţile de deschidere a noului an şcolar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici