Orban: Sunt convins că portocaliii au apelat din greu la finanţări de la transportatori

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că nu a apelat la nicio firmă de transporturi pentru a solicita finanţări pentru partid şi că Augustin Hangiu ar trebui să dea nume în cazul în care ştie despre astfel de solicitări din partea partidelor în campania electorală.

24 afișări
Imaginea articolului Orban: Sunt convins că portocaliii au apelat din greu la finanţări de la transportatori

Orban: Sunt convins că portocaliii au apelat din greu la finanţări de la transportatori (Imagine: Mediafax Foto)

Orban a precizat, într-o confeirnţă de presă, că este convins că "portocaliii" au apelat la astfel de finanţări.

"Sunt convins că portocaliii au apelat din greu la astfel de finanţări, dar la fel de convins sunt că n-or să recunoască nimic, pentru că portocaliii nu folosesc donaţii transparente făcute conform legii, ci plimbă banii dintr-o pungă în cealaltă", a spus Orban.

Preşedintele Federaţiei Operatorilor de Transport Rutier, Augustin Hagiu, a declarat, joi, la Realitatea FM, că firmele de transport au făcut în 2009 turism electoral cât nu s-a făcut "ever" în România şi au contribuit financiar la campaniile tuturor formaţiunilor politice.

"Am cedat, am lăsat garda jos în timpul campaniei electorale, nu ne-am manifestat, am dat autobuze, am dat microbuze, am făcut turism electoral cât nu s-a făcut ever în România. Transportatorii au susţinut financiar campaniile electorale cu zeci şi sute de mii de euro. Este sectorul care pompează cei mai mulţi bani în campaniile electorale", a afirmat Hagiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici