Orban: Sunt partizanul coagulării dreptei. Trebuie exclusă orice „coadă” vârâtă de Băsescu

Deputatul liberal Ludovic Orban a declarat, miercuri, că este partizanul coagulării forţelor de dreapta, el arătând că este absolut necesar ca din noua construcţie politică să fie exclusă orice „coadă” vârâtă de Traian Băsescu, pentru a nu i se diminua capacitatea de a învinge PSD.

516 afișări
Imaginea articolului Orban: Sunt partizanul coagulării dreptei. Trebuie exclusă orice „coadă” vârâtă de Băsescu

Ludovic Orban (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

„Sunt partizanul categoric al coaglării forţelor de dreapta din România în vederea câştigării alegerilor prezidenţiale de către un candidat al dreptei. Salut deschiderea celor din PDL spre negocieri în vederea coagulării forţelor politice de dreapta”, a spus Orban.

El a arătat că orice decizie legată de formele de coagulare ale dreptei trebuie să se ia consultând baza PNL şi a insistat asupra faptului că din viitoare construcţie politică trebuie exclusă orice legătură cu Băsescu.

„Este necesară excluderea din orice formă de coagulare a dreptei a oricărei cozi care să fie vârâtă de TTraian Băsescuîn orice construcţie politică de dreapta pentru că orice formaţiune politică de dreapta care va avea stigmatul lui Traian Băsescu va avea o capacitate redusă de a învinge PSD”, a spus Orban.

El a mai precizat că e absolut necesar ca forţele politice de drepta, respectiv noua construcţie politică, să ofere cu adevărat o alternativă la ceea ce oferă azi PSD – sărăcie, totalitarism, lipsă de perspectivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici