Orban, suspect de coronavirus? Premierul a cerut să fie testat, după ce a luat contact cu un prezentator TV confirmat cu Covid-19

  • Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineaţă efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus.
  • Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus, însă a fost în prezenţa unei persoane bolnave.
  • Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane.
  • UPDATE Şi Nicuşor Dan a solicitat să fie testat pentru Covid-19, prezent la acelaşi post tv
4196 afișări
Imaginea articolului Orban, suspect de coronavirus? Premierul a cerut să fie testat, după ce a luat contact cu un prezentator TV confirmat cu Covid-19

Premierul Ludovic Orban a solicitat să fie testat pentru noul coronavirus

Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de luni, 5 octombrie, a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

Silviu Mănăstire, moderator B1 TV, a anunţat în direct la postul de televiziune că a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Anunţul a fost făcut în emisiunea realizată de Tudor Muşat, unde Silviu Mănăstire a spus că pentru moment se confruntă cu o formă uşoară de Covid-19, precizează Europa Fm.

Participarea premierului Ludovic Orban la întâlnirea de lucru de la Ministerul Fondurilor Europene, anunţată iniţial pentru astăzi, ora 9.00, a fost anulată.

Evenimentul anunţat se va desfăşura cu participarea vicepremierului Raluca Turcan şi a primarului general ales Nicuşor Dan, a anunţat biroul de presă al Guvernului, anterior precizărilor făcute de primarul ales al Capitalei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici