Orban:Vă promit şi vă garantez că, dacă mă veţi alege, nu mă voi schimba în rău

Ludovic Orban, candidat la funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL, a declarat, în faţa delegaţilor la congres, că, dacă va fi ales, nu se va schimba în rău şi va munci la fel de mult pentru partid.

18 afișări
Imaginea articolului Orban:Vă promit şi vă garantez că, dacă mă veţi alege, nu mă voi schimba în rău

Orban:Vă promit şi vă garantez că, dacă mă veţi alege, nu mă voi schimba în rău (Imagine: Mediafax Foto)

"Vă promit şi vă garantez că, dacă mă veţi alege (prim-vicepreşedinte – n.r.), nu mă voi schimba în rău. Voi răspunde la telefon, aşa cum am răspuns şi până acum, voi fi în orice localitate în care filiala are nevoie de mine, voi fi 16 ore din 24 la dispoziţia PNL şi voi fi la fel de aproape de voi", a declarat Ludovic Orban.

El a ţinut să menţioneze că noua echipă nu va face "nicun pas înapoi".

"Cine îşi imaginează că PNL va face vreun pas înapoi se înşeală amarnic. Avem nevoie, în afară de raţiune, în afară de soluţii, în afară de un discurs elevat, avem novoie de mai mult suflet, de mai multă forţă, de mai multă încredere, pentru că suntem cei mai buni", a mai spus Orban, în aplauzele asistenţei.

Ludovic Orban şi Romeo Stavarache au rămas în competiţia pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL, Teodor Atanasiu şi Marian Petrache anunţându-şi, vineri seară, retragerea din cursa pentru acest post.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici