Organismele implicate în evenimentul din 2 mai, audiate săptămâna viitoare

Comisia parlanentară de anchetă în cazul Ridzi a decis audierea, la începutul săptămânii viitoare, a reprezentanţilor companiilor şi instituţiilor implicate în organizarea evenimentelor de la 2 mai 2009.

12 afișări
Imaginea articolului Organismele implicate în evenimentul din 2 mai, audiate săptămâna viitoare

Preşedinta Comisiei parlanentare de anchetă în cazul Ridzi, Alina Gorghiu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Preşedinta Comsiei, Alina Gorghiu a anunţat, joi, la şedinţă, că vor fi audiaţi, luni, membrii Comisiei de selecţie şi de evaluare, reprezentantul ANRPAC, impresarii trupelor, directorul direcţiei generale de programe tineret din MTS, reprezentanţii posturilor Antena 3 şi Realitatea Tv, persoanele care au semnat pe procesul-verbal de recepţie, reprezentanţii firmelor subcontractate, şi artiştii implicaţi în evenimente.

Olteanu a propus ca persoanele respective să fie audiate luni şi marţi.

Comisia de anchetă a evenimentelor organizate de MTS de Ziua Tineretului continuă, joi, audierile pentru lămurirea aspectelor legate de cheltuirea unei sume prea mari de bani din bugetul ministerului pentru organizarea evenimentelor de la Costineşti, primul audiat fiind jurnalistul Cătălin Tolontan.

Conform ordinii de zi, deputaţii din Comisia de anchetă vor audia pe jurnalistul Cătălin Tolontan, cel care a sesizat nereguli privind cheltuirea unei sume mari de bani de "Ziua Tineretului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici