PAE şi PIN au fuzionat prin absorbţie

Partidul Alternativa Ecologistă (PAE) şi PIN au fuzionat, sâmbătă, prin absorbţie, noua formaţiune politică dorindu-se a fi un "partid pragmatic, ecologist".

152 afișări
Imaginea articolului PAE şi PIN au fuzionat prin absorbţie

PAE şi PIN au fuzionat prin absorbţie

"De astăzi PIN va fi un partid pragmatic, ecologist, pentru care dezvoltarea durabilă va fi un obiectiv prioritar. Partidul ecologist nu înseamnă doar a nu mai arunca hârtia pe jos ci înseamnă să-ţi pese de viaţa ta şi de viaţa semenilor tăi", a declarat preşedintele PIN, Lavinia Şandru.

La congresul de fuziune, au participat, în calitate de invitaţi, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, fostul preşedinte al PIN Cozmin Guşă şi europarlamentarul PSD Daciana Sârbu.

Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, a transmis participanţilor, un mesaj din partea preşedintelui PSD, Mircea Geoană, în care se spune că "tinereţea PIN şi componenta ecologică recomandă PIN ca partener natural al PSD", pentru că cele două partide sunt formaţiuni politice complementare, de stânga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici