Paleologu: Aud de intenţia de a organiza Convenţia PDL în 23 iunie. Echivalează cu un puci FSN-ist

Vicepreşedintele demisionar al PDL Theodor Paleologu a declarat, marţi, că a auzit un zvon privind intenţia de a organiza Convenţia Naţională a partidului în 23 iunie, el arătând că acest lucru "echivalează cu un puci, un puci FSN-ist".

239 afișări
Imaginea articolului Paleologu: Aud de intenţia de a organiza Convenţia PDL în 23 iunie. Echivalează cu un puci FSN-ist

Paleologu: Aud de intenţia de a organiza Convenţia PDL în 23 iunie. Echivalează cu un puci FSN-ist (Imagine:Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Ce aud ca zvon deocamdată, şi anume intenţia de a organiza Convenţia Naţională pe 23 iunie, echivalează cu un puci, un puci FSN-ist. Nu sunt de acord cu aşa ceva. Vi se pare normal ca o Convenţia Naţională să fie organizată în câteva zile? E normală o asemenea fuşăreală?", a spus Paleologu, înaintea reuniunii Consiliului Naţional de Coordonare al PDL.

Consiliul Naţional de Coordonare al PDL discută şi votează, marţi, propunerea Colegiului Director de organizare a Convenţiei Naţionale extraordinare a formaţiunii.

Colegiul Director al PDL s-a reunit duminică seară şi a decis să propună Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) să se pronunţe în legătură cu organizarea pe 30 iunie a unei Convenţii Naţionale Extraordinare.

CNC urmează să decidă asupra convocării Convenţiei Naţionale Extraordinare, precum şi a numărului de delegaţi care vor participa, dar şi în legătură cu calendarul depunerii candidaturilor pentru funcţiile de conducere.

Şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare se va desfăşura, la Parlament, cu uşile închise, deşi până acum astfel de întruniri aveau loc în prezenţa jurnaliştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici