Paleologu: Cel mai probabil, voi candida la Primăria Sectorului 1. E o bătălie foarte grea

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu a declarat, vineri seară, la B1 Tv, că a fost luat în calcul pentru a candida din partea partidului la Primăria Capitalei, dar, "cel mai probabil", va candida la Primăria Sectorului 1, unde "bătălia este foarte grea" şi de aceea este o provocare.

157 afișări
Imaginea articolului Paleologu: Cel mai probabil, voi candida la Primăria Sectorului 1. E o bătălie foarte grea

Paleologu: Cel mai probabil, voi candida la Primăria Sectorului 1. E o bătălie foarte grea (Imagine: Victor Ciupuloga/Mediafax Foto)

"Am fost luat în discuţie (pentru a candida la Primăria Capitalei - n.r.), dar cel mai probabil voi candida la Primăria Sectorului 1 şi sunt foarte bucuros", a afirmat Paleologu la B1 TV.

El a explicat că formula "cel mai probabil" înseamnă că va fi candidatul PDL la Primăria Sectorului 1 în proporţie de 99%.

"E foarte bine aşa. Dacă reuşesc să fac ce-mi propun la Primăria Sectorului 1, mă legitimez. Poţi face mai multe într-o comunitate mică. Bucureştiul e foarte mare şi e greu să faci lucruri cu adevărat vizibile", a mai declarat Paleologu.

Vicepreşedintele PDL a evitat să se pronunţe asupra profilului de candidat pe care ar trebui să îl aibă democrat-liberalii pentru Primăria Capitalei, menţionând că de acum îl interesează "bătălia" pentru Primăria Sectorului 1, care este "foarte grea".

"Fără îndoială este cea mai grea din Bucureşti, dar tocmai de aceea pentru mine este o provocare cu adevărat importantă", a mai spus Paleologu.

Primăria Sectorului 1 este condusă în prezent de liberalul Andrei Chiliman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici