Paleologu, despre dreapta: Tare mi-e teamă că după euroalegeri cafteala asta va continua

Deputatul Theodor Paleologu, membru PMP, a declarat joi, la RFI, că există o dispersiune a forţelor de dreapta şi îi este teamă că, după euroalegeri, "cafteala asta va continua", iar în turul doi al prezidenţialelor aceste partide se vor găsi în situaţia de a-l vota pe Crin Antonescu împotriva PSD.

113 afișări
Imaginea articolului Paleologu, despre dreapta: Tare mi-e teamă că după euroalegeri cafteala asta va continua

Paleologu, despre dreapta: Tare mi-e teamă că după euroalegeri cafteala asta va continua (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Normal aşa ar fi, adică după un dezastru să se trezească oamenii şi să se pună la un loc, să genereze o candidatură la prezidenţiale credibilă. Dar eu nu sunt convins că liderii noştri sunt capabili de aşa ceva, pentru că nebunia lor ne-a adus în această situaţie de dispersiune totală a forţelor de dreapta, zise de dreapta, că unele nici nu pot fi credibile", a spus Paleologu.

Deputatul independent, membru în Partidul Mişcarea Populară, s-a lansat într-un atac la adresa preşedintelui PDL, Vasile Blaga.

"Cât de credibil poate fi PDL ca partid de dreapta, când îl are pe Vasile Blaga preşedinte? E o contradicţie în termeni. Un partid prezidat de Vasile Blaga nu e de dreapta. Punct", a spus Paleologu.

În opinia sa, "tocmai patologia specifică goanei după putere şi a setei de putere a dus la această dispersiune a forţelor de dreapta, mania şefului, să fii şef, să fii pe listă cât mai sus, să fii prezidenţiabil".

"Dispersiunea forţelor de dreapta este foarte proastă pentru partea aceasta a spectrului politic şi tare mă tem că după europene cafteala asta va continua (...). Tare mă tem, tare mă tem că în turul doi ne vom găsi în situaţia destul de neplăcută de a-l vota pe Crin Antonescu împotriva candidatului PSD", a avertizat Paleologu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici