Paleologu îi răspunde lui Caramitru: Citesc ce scrie, mă imunizez. Au venit useriştii de rit barnist

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidenţiale, a declarat, legat de atacurile la adresa sa din partea unor membri USR, că aceştia sunt din zona actualului preşedinte Dan Barna şi sunt de o violenţă rară. Paleologu afirmă că în trecut a avut relaţii foare bune cu cei din USR.

2023 afișări
Imaginea articolului Paleologu îi răspunde lui Caramitru: Citesc ce scrie, mă imunizez. Au venit useriştii de rit barnist

Paleologu îi răspunde lui Caramitru: Citesc ce scrie, mă imunizez. Au venit useriştii de rit barnist

"Au venit dintre useriştii de rit barnist, au venit atacuri care depăşesc în violenţă ce s-a spus despre mine în 2012 de Antena 3. Sunt uimit de atâta violenţă a atacurilor. Nu mă afectează. Era regele Mitridate care în fiecare zi lua o porţie de otravă să se imunizeze la otravă. Aşa şi eu. Mai citesc ce scrie Caramitru şi mă imunizez. În ce priveste relaţia cu USR, voi fi un partener loial (n.r.: din funcţia de preşedinte), o coaliţie largă ar fi una din care îmi doresc să facă parte PNL, USR, UDMR- sper să se mai lepede de anumite amiciţii din ultima vreme. (...) Votanţii USR au o alternativă la candidatul USR, cam jumătate nu se simt reprezentaţi de Dan Barna şi din fericire au posibilitatea să voteze pentru altcineva", a declarat Theodor Paleologu, la Iaşi.

Declaraţiile vin în contextul atacurilor la adresa sa venite din partea lui Andrei Caramitru, fost consilier al preşedintelui USR.

"Cu discurs cât de cât anti-sistem, îl conving pe un egocentric trist, Paleologu, să între în cursă, fără şanse, ca să prosteasca 5 -6% din oameni să îl voteze - să rupă voturi de la opoziţia reală, dau ordin pe unitate la toţi “acoperiţii” din presă să vă bage în cap să nu cumva să votaţi iar USR/PLUS”, a scris Andrei Caramitru, fost consilier al preşedintelui USR, pe Facebook.

Într-o altă postare, Caramitru a pus o fotografie din campania Elenei Udrea şi cea a lui Theodor Paleologu, cu mesajul: "Programul PMP rămâne la fel - educatia. Bravo. Şi logo-ul la fel. Doar persoana a fost schimbată. “Casting-ul”. Cu şanse la fel şi atunci şi acum. Candidatul era însă mai distractiv data trecută"

Taguri:
paleologu,
caramitru,
usr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici