Paleologu: M-am abţinut de la vot în Colegiul Director. La Convenţie e nevoie de o a doua moţiune

Democrat-liberalul Theodor Paleologu precizează, pe Facebook, că în şedinţa Colegiul Director de duminică s-a abţinut de la vot, dar consideră că la Convenţia Naţională din 30 iunie este nevoie de o a doua moţiune, precizând că se va bate pentru ideile sale ca un samurai ronin.

265 afișări
Imaginea articolului Paleologu: M-am abţinut de la vot în Colegiul Director. La Convenţie e nevoie de o a doua moţiune

Theodor Paleologu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu nu am votat la Colegiul Director de azi pentru formula directoratului. M-am abţinut", scrie Paleologu.

El adaugă că, în opinia sa, la Convenţia extraordinară din 30 iunie "e nevoie de dezbatere, deci de o a doua moţiune".

"Din punctul meu de vedere, politica de dreapta trebuie făcută cu oameni de dreapta: "născuţi, nu făcuţi", aşa cum spuneam şi la Convenţia de anul trecut. Indiferent de şanse, calcule şi combinaţii, eu sunt decis să mă lupt pentru ideile şi valorile mele cu energia unui samurai, a unui samurai ronin...", mai scrie Theodor Paleologu.

Preşedintele demisionar al PDL Emil Boc a declarat, duminică seară, că o convenţie naţională extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie, iar marţi urmează să aibă loc o şedinţă a Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) al partidului.

Preşedintele demisionar a spus că la convenţie vor participa 1450 de delegaţi şi că de organizarea acesteia se va ocupa un comitet format din nouă persoane, aparţinând filialelor cu cele mai bune rezultate în alegerile locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici