Paleologu: Votul pentru mine e util. Nu vă fie frică, nu se supără nimeni. Nu-i aşa, EBA?

Candidatul la şefia PDL Theodor Paleologu a susţinut, sâmbătă, că votul în favoarea sa este un "vot util" şi le-a spus delegaţilor la Convenţia Naţională să nu le fie teamă să-şi facă auzită vocea, după care i s-a adresat Elenei Băsescu spunând: "O întreb pe EBA: e adevărat, nu se supără nimeni?".

140 afișări
Imaginea articolului Paleologu: Votul pentru mine e util. Nu vă fie frică, nu se supără nimeni. Nu-i aşa, EBA?

Paleologu: Votul pentru mine e util. Nu vă fie frică, nu se supără nimeni. Nu-i aşa, EBA? (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

El a susţinut că "votul Paleologu" este un "vot util" pentru cei care vor un partid adevărat de dreapta, pentru cei care îi împărtăşesc analiza privind electoratul care trebuie convins, pentru cei care vor o schimbare, care vor mai mult pentru cultură, educaţie, cercetare, inovare, pentru cei din PDL care vin din orizonturi diferite ale dreptei, pentru cei tineri, pentru femei, pentru pensionarii care au încă destulă energie.

Paleologu a precizat că miza sa în această zi este de a transmite simpatia delegaţilor într-un "vot util", pentru a putea câştiga alegerile din 2012.

"Îndrăzniţi să vă faceţi auzită vocea, să nu vă fie frică, nu se supără nimeni. Şi o întreb pe EBA: e adevărat, nu se supără nimeni?", a adăugat Paleologu.

El a continuat spunând că Emil Boc şi Vasile Blaga au cravate violete, în timp ce culoarea cravatei sale este la fel cu aceea a preşedintelui Traian Băsescu. "Şi nu ne-am vorbit înainte, este o afinitate cu totul specială", a adăugat Theodor Paleologu.

Paleologu a fost aplaudat în mai multe rânduri, pe parcursul discursului său, de către delegaţii la Convenţia Naţională a PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici