Pambuccian: Vrem să auzim ce program de guvernare are Ungureanu, decidem ulterior dacă îl susţinem

Liderul grupului minorităţilor naţionale Varujan Pambuccian a declarat, marţi, că deputaţii minorităţilor se vor întâlni în jurul orei 13.00 cu premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu, pentru a afla progamul acestuia de guvernare şi, apoi, vor lua o decizie în privinţa susţinerii sale.

547 afișări
Imaginea articolului Pambuccian: Vrem să auzim ce program de guvernare are Ungureanu, decidem ulterior dacă îl susţinem

Pambuccian: Vrem să auzim ce program de guvernare are Ungureanu, decidem ulterior dacă îl susţinem (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

"În primul rând, vrem să auzim ce program are. Nu cerem niciun minister. Persoanele care ocupă portofoliile ministeriale sunt mai puţin importante, important este ce are de gând", a precizat, pentru MEDIAFAX, Varujan Pambuccian.

El a adăugat că grupul minorităţilor nu a luat încă o decizie privind susţinerea lui Mihai Răzvan Ungureanu şi va lua o hotărâre după această întâlnire.

Premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu, urmează să ajungă la Parlament, unde se va întâlni cu liderii UNPR, pentru a discuta despre formarea Cabinetului său.

De asemenea, Ungureanu va avea, tot la Parlament, în jurul orei 13.00, o întâlnire cu deputaţii minorităţilor naţionale.

Premierul desemnat va discuta apoi cu liderii UDMR.

În paralel, la sediul PDL, liderii democrat-liberali se află în şedinţa Colegiului Director.

Ungureanu a avut, în cursul dimineţii, o întâlnire cu liderii coaliţiei, la Palatul Victoria.

Premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu intenţionează să prezinte lista propusă pentru viitorul guvern în cursul serii de marţi, după ce va încheia consultările cu reprezentanţii coaliţiei, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Lista va fi prezentată într-o nouă reuniune a liderilor coaliţiei, pregătită pentru ora 20.00, au arătat sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici