Pandele se ţine de cuvânt! Candidează unde candidează şi Vanghelie

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că şi-a depus candidatura la funcţia de vicepreşedinte al PSD pe euroregiunea Bucureşti-Ilfov, aceeaşi funcţie la care candidează, din informaţiile sale, şi liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.

28 afișări
Imaginea articolului Pandele se ţine de cuvânt! Candidează unde candidează şi Vanghelie

Pandele se ţine de cuvânt! Candidează unde candidează şi Vanghelie (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Pandele a precizat că şi-a depus candidatura joi, înainte de ora 16.00, respectând astfel termenul-limită, fixat de CExN, luni. El a arătat că joi, în jurul prânzului, i-au parvenit informaţii potrivit cărora Vanghelie va candida la funcţia de vicepreşedinte pe euroregiunea Bucureşti-Ilfov, el depunându-şi imediat candidatura la aceeaşi funcţie.

El a arătat că, prin depunerea candidaturii sale la funcţia la care candidează şi liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a respectat astfel, ceea ce a promis la Consiliul Naţional în acest sens.

Pandele a precizat că dacă Vanghelie îşi va retrage candidatura, atunci va proceda şi el similar, precizând că intenţia sa este de a trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că, în opinia sa, "PSD nu mai poate produce anticorpi împotriva microbului Vanghelie".

El a arătat că nu era în intenţia sa să candideze la o funcţie de conducere la nivel central, precizând că a făcut-o revoltat de lipsa de atitudine a unor lideri marcanţi ai partidului faţă de "maladia pe care Marian Vanghelie o reprezintă nu nu mai pentru PSD, cât şi pentru întreaga clasă politică".

Pandele a fost suspendat din partid pentru o perioadă de un an de către PSD Ilfov, în urmă cu două săptămâni.

Pandele declara, pe 4 februarie, la Consiliul Naţional al PSD, că s-a hotărât să candideze acolo unde va candida "prietenul" său Marian Vanghelie, arătând că dacă acesta "va candida pentru un WC public, vine şi Pandele". "Îl urmăresc pe Marian, unde candidează el, vine şi Pandele", afirma Florentin Pandele, în timpul dezbaterilor din Consiliul Naţional al PSD.

Preşedintele organizaţiei Bucureşti, Marian Vanghelie, care a coordonat şi organizaţia Ilfov, a replicat, de la tribuna Consiliului Naţional, că s-a bătut în organizaţia Ilfov pentru voturi şi a avut probleme cu colegi din organizaţie care au vândut această organizaţie Elenei Udrea şi lui Gabriel Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici