Parlamentul a adoptat bugetul de stat pe 2011

Parlamentarii au adoptat, miercuri, în şedinţă comună, bugetul de stat pe anul 2011, cu 207 voturi "pentru", 143 "împotrivă" şi nicio abţinere. Preşedintele de şedinţă, Ioan Oltean, a cerut parlamentarilor să îşi exprime votul în legătură cu bugetul de stat pe 2011, iar deputaţii şi senatorii au votat prin ridicarea mâinilor.

178 afișări
Imaginea articolului Parlamentul a adoptat bugetul de stat pe 2011

Parlamentul a adoptat bugetul de stat pe 2011 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor a finalizat, miercuri seară, dezbaterea şi adoptarea articolelor şi anexelor proiectului legii bugetului de stat pe anul 2011.

Dezbaterile în plenul reunit al Parlamentului asupra proiectului legii bugetului de stat pe 2011 au început luni.

Parlamentarii au adoptat, luni seară, pe articole, textul Legii bugetului de stat pe 2011, iar în următoarele zile au dezbătut anexa ordonatorilor de credite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici