Partidele care ar putea colabora cu social-democraţii la alegerile din 2020. Marcel Ciolacu a trimis deja invitaţiile

Marcel Ciolacu a lansat invitaţii către ALDE şi Pro România, pentru a negocia o posibilă colaborare între cele trei partide la alegerile din anul 2020, relatează surse social-democrate, pentru MEDIAFAX. PSD ia în calcul varianta unor candidaţi comuni la locale, relatează sursele citate.

1216 afișări
Imaginea articolului Partidele care ar putea colabora cu social-democraţii la alegerile din 2020. Marcel Ciolacu a trimis deja invitaţiile

Alegeri 2020. Cu ce partide va negocia Marcel Ciolacu o posibilă colaborare Ciolacu invită Pro România şi ALDE la negocieri pentru o posibilă colaborare la alegerile din 2020

Marcel Ciolacu a trimis invitaţii conducerilor ALDE şi Pro România în vederea unor discuţii pe marginea colaborării dintre PSD şi celelalte două partide la alegerile locale din 2020, relatează surse din conducerea partidului, pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, PSD ia în calcul candidaturi comune la alegerile locale din anul 2020, cu ALDE şi Pro România, dorind un protocol de colaborare sau o alianţă naţională între cele trei partide.

Strategia PSD pentru alegerile din 2020 va fi discutată în Congresul Extraordinar din luna februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici