Paşcu: Dacă PSD câştiga alegerile europarlamentare, Dragnea îşi anunţa candidatura la prezidenţiale

  • Dacă PSD câştiga alegerile europarlamentare, în seara respectivă Liviu Dragnea plănuia să îşi anunţe candidatura la prezidenţiale, spune Ioan Mircea Paşcu, fost europarlamentar PSD şi ministru al Apărării în Guvernul Adrian Năstase.
  • El îl contrazice pe fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu.
186 afișări
Imaginea articolului Paşcu: Dacă PSD câştiga alegerile europarlamentare, Dragnea îşi anunţa candidatura la prezidenţiale

Paşcu: Dacă PSD câştiga alegerile europarlamentare, Dragnea îşi anunţa candidatura la prezidenţiale

„Deşi nu îmi place sa admit, de data asta, tovarăşul de matrapazlâcuri al cetăţeanului Dragnea are dreptate: dacă PSD câştiga alegerile europarlamentare, în seara respectivă cetăţeanul Dragnea plănuia să îşi anunţe candidatura la prezidenţiale (o candidatura la fel de falsă ca şi a Dăncilei, care s-a grăbit să-i ia locul imediat după arestare). Cum victoria anticipata de PSD (conducerea era atât de sigura pe ea, încât nici nu s-a mai obosit sa organizeze, cum facuse la toate alegerile de pana atunci, o numărătoare paralela) s-a tranformat in înfrângere certa, utilitatea politica a cetăţeanului Dragnea a ajuns brusc la zero, drept pentru care a şi fost rapid îndepărtat de pe tabla de joc”, afirmă Ioan Mircea Paşcu.

El îl contrazice pe fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu.

„Cu ce nu sunt însă de acord din <zicerile> unuia ca Ştefănescu, este că vina pentru pierderea alegerilor ar aparţine <electoratului nerecunoscător>, în niciun caz prostiilor cât carul făcute de el şi cetăţeanul Dragnea, inclusiv în alcătuirea listei. Şi ca sa exemplific, o să dau un singur caz, cel al domnului Terhes, bine cunoscut încă înainte de alegeri în tot nord-vestul României, unde a candidat din partea PSD, pentru sprijinul, inclusiv juridic, acordat din SUA luptei greco-catolice pentru recuperarea bisericilor ortodoxe (procese peste procese, asistenţă juridică etc). După ce ca rezultatul înregistrat de PSD in regiunea de nord-vest a fost dezamăgitor de mic, după numai câteva luni, dl europarlamentar Terhes a şi părăsit delegaţia PSD şi grupul Socialiştilor şi Democratilor din Parlamentul European, pentru a trece la ... grupul Popular, motivând ca el a ajuns pe lista PSD din partea ţărăniştilor, membrii ai partidului popular european, un <târg> năşit pe ascuns de Stefanescu şi girat cu ambele mâini de cetăţeanul Dragnea! Iar pentru prostii ca acestea, in mintea unuia ca Ştefănescu, vinovat este acum ... <electoratul nerecunoscător>!? Nu, v-aţi săpat singuri groapa”, conchide Paşcu.

Ioan MIrcea Paşcu a fost ministru al Apărării şi europartlamentar PSD.

La alegerile prezidenţiale din 2019 candidatul PSD a fost Viorica Dăncilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dragnea,
paşcu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici