Patriciu: Înţeleg stresul şi disperarea lui Băsescu, îl dau în judecată luni pentru calomnie

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că îl va da şi el în judecată, luni, pe Traian Băsescu pentru calomnie, acuzând folosirea de către preşedinte, la adresa sa, a apelativelor "mincinos" şi "om care truchează casete".

38 afișări
Imaginea articolului Patriciu: Înţeleg stresul şi disperarea lui Băsescu, îl dau în judecată luni pentru calomnie

Patriciu: Înţeleg stresul şi disperarea lui Băsescu, îl dau în judecată luni pentru calomnie (Imagine: Mediafax Foto)

Patriciu a mai spus că îi înţelege stresul şi disperarea lui Băsescu. "Eu pot să înţeleg stresul şi disperarea unui om aflat într-o situaţie dificilă, dar asta nu mă poate opri să nu-l dau şi eu în judecată, chiar luni, pe domnul preşedinte pentru calomnie, deoarece a vorbit despre trucarea unei casete şi trebuie să aducă probe în ceea ce priveşte această afirmaţie. Pe de altă parte există martori care îmi susţin cele afirmate şi care au văzut tot ceea ce s-a întâmplat acolo", a susţinut Dinu Patriciu.

Omul de afaceri a explicat că îl va da în judecată pe Traian Băsescu pentru apelativele "mincinos" şi "om care trunchează casete", pe care şeful statului le-ar fi folosit la adresa sa. "Dar în ceea ce priveşte apelativele de «mincinos» şi «om care truchează o casetă» îmi permit să-l dau în judecată cu toată convingerea. Am vorbit cu avocaţii mei să pregătească toate documentele necesare", a afirmat Patriciu.

În privinţa martorilor săi, liberalul a precizat că o parte dintre aceştia au apărut la televiziuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici