PC îi cere lui Traian Băsescu să promulge legea pensiilor

Deputatul conservator Bogdan Ciucă a declarat, marţi, că PC îi solicită lui Traian Băsescu să promulge legea pensiilor, reprezentanţii formaţiunii urmând să depună, miercuri, la Cotroceni, un apel către şeful statului, de a nu se opune majorării pensiilor.

1 afișare
Imaginea articolului PC îi cere lui Traian Băsescu să promulge legea pensiilor

PC îi cere lui Traian Băsescu să promulge legea pensiilor

Purtătorul de cuvânt al PC, Bogdan Ciucă, a precizat că Partidul Conservator îi solicită lui Traian Băsescu să promulge legea pensiilor şi să nu se folosească de această temă pentru a crea “noi tensiuni în societatea românească”.

El a arătat că o delegaţie a PC, împreună cu reprezentanţi ai pensionarilor, vor depune, miercuri, la ora 10.00, la Palatul Cotroceni, un apel către preşedinte, în care îi cer lui Traian Băsescu să nu se opună majorării pensiilor.

Ciucă a declarat că, în cazul în care Băsescu se va opune acestei legi, proiectul se va întoarce în Parlament, “unde nu e obligatoriu să se aducă amendamente”, urmând să fie trimisă din nou către Preşedinţie, iar după a adoua examinare, şeful statului este obligat să promulge actul normativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici