PC montează lângă panoul cu Ţinutul Secuiesc un altul cu mesajul "Vizitaţi Covasna, pământ românesc"

Conservatorii din Covansa, Harghita şi Braşov vor monta, în cursul după-amiezii de vineri, "de probă", o pancartă lângă panoul cu inscripţia "Ţinutul Secuiesc", pe care va fi scris "Bine aţi venit, vizitaţi Covasna şi Harghita, pământ românesc".

2 afișări
Imaginea articolului PC montează lângă panoul cu Ţinutul Secuiesc un altul cu mesajul "Vizitaţi Covasna, pământ românesc"

PC montează lângă panoul cu Ţinutul Secuiesc un altul cu mesajul "Vizitaţi Covasna, pământ românesc"

Preşedintele PC Covasna, Aurel Dragomir, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că în cursul după-amiezii, la ora 16.45, reprezentanţii celor trei organizaţii judeţene ale PC din Covasna, Harghita şi Braşov, alături de deputatul Ioana Popescu, se vor deplasa în zona comunei covăsnene Chichiş, unde cu o zi în urmă a fost reamplasat panoul publicitar cu inscripţia "Ţinutul Secuiesc".

Potrivit sursei citate, lângă acest panou conservatorii vor monta, "de probă", o pancartă cu mesajul "Bine aţi venit, vizitaţi Covasna şi Harghita, pământ românesc".

Un panou publicitar de 18 metri pătraţi, cu inscripţia "Szekelyföld-Ţinutul Secuiesc-Szeklerland", a fost amplasat, marţi după-amiază, la graniţa judeţului Covasna cu Braşov, în apropierea comunei Chichiş, însă acesta a fost demontat, în cursul serii de marţi, deoarece, potrivit oficialităţilor, marţi a avut loc doar o probă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici