PC: Prin contestarea la CC a legii caselor naţionalizate, PNL sprijină mafia imobiliară

PC consideră că, dacă PNL va contesta la Curtea Constituţională modificările la Legea caselor naţionalizate, liberalii vor demonstra că sprijină interesul celor puţini, îmbogăţiţi ai tranziţiei, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al PC, Bogdan Ciucă.

16 afișări
Imaginea articolului PC: Prin contestarea la CC a legii caselor naţionalizate, PNL sprijină mafia imobiliară

PC: Prin contestarea la CC a legii caselor naţionalizate, PNL sprijină mafia imobiliară

Ciucă a adăugat că PNL va fi împotriva celor mulţi şi fără posibilităţi şi o eventuală contestare la Curtea Constituţională nu va bucura decât "mafioţii imobiliari, ţeparii imobiliari" şi va demonstra că, din păcate, PNL face politica celor bogaţi.

"Legea este constituţională şi face dreptate şi foştilor proprietari şi foştilor chiriaşi şi este împotriva mafioţilor imobiliari. Credem că o asemenea contestare este periculoasă şi bucură mafia imobiliară. Îi rog pe cei care au anunţat un asemenea demers să nu-l iniţieze şi să se gândească la cei mulţi şi săraci", a spus Bogan Ciucă.

El a adăugat că aceia care vor să conteste legea la Curtea Constituţională, poate fără voia lor, vor da un sprijin nesperat mafiei imobiliare.

Coordonatorul campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că liberalii vor contesta la Curtea Constituţională modificările aduse de Parlament la Legea caselor naţionalizate, iniţiate de conservatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici