PC susţine regionalizarea: România să fie împărţită în opt regiuni

PC susţine regionalizarea României, astfel încât ţara să fie împărţită în 8 regiuni, a declarat, miercuri, deputatul PC Mircea Irimie.

2559 afișări
Imaginea articolului PC susţine regionalizarea: România să fie împărţită în opt regiuni

PC susţine regionalizarea, astfel încât România să fie împărţită în 8 regiuni

"PC este pentru regionalizare, va fi un pas care va da şansa României pentru dezvoltare, pentru atragerea de investitori. Acest proces este de bun augur şi dorim să facem parte din echipa care se ocupă cu acest lucru", a precizat Mircea Irimie la o conferinţă de presă.

El a spus că este vorba de 7 regiuni mari şi Ilfov-Bucureşti a opta regiune.

Irimie a adăugat că municipiul Cluj-Napoca trebuie să fie capitala regiunii NV.

Potrivit deputatului PC, cel mai important este ca fiecare regiune să aibă un buget şi să poată face proiecte regionale, dar şi naţionale, cum este autostrada Transilvania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici