PC vrea scutirea de impozit pentru terenurile agricole afectate de secetă

PC solicită Guvernului să emită de urgenţă o hotărâre privind scutirea de impozit pe următorii doi ani pentru terenurile agricole care au fost calamitate de secetă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, deputatul PC Bogdan Pascu.

1 afișare
Imaginea articolului PC vrea scutirea de impozit pentru terenurile agricole afectate de secetă

PC vrea scutirea de impozit pentru terenurile agricole afectate de secetă

Pascu a precizat că Guvernul şi reprezentanţii săi în teritoriu, prefecţii, sunt vinovaţi de faptul că nu au luat măsuri din timp pentru a limita efectele secetei, iar acum cele mai multe terenuri sunt afectate.

"Acest lucru este cauzat de indolenţa Guvernului şi a prefecţilor, care nu s-au achitat de atribuţiile lor", a adăugat Bogdan Pascu. El a mai spus că nu trebuie scutiţi de impozit cei care au terenuri "pârloagă".

Purtătorul de cuvânt al PC Bogdan Ciucă a arătat că este nevoie ca prefecţii să-şi asume public culoarea politică pentru a vedea care partid nu şi-a făcut treaba în teritoriu, cum este şi în cazul situaţiei create de secetă.

PC a iniţiat şi o propunere legislativă referitoare la impozitul pe terenurile agricole, care prevede revenirea la vechiul sistem de calculare a impozitului pe aceste terenuri.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici