PDL anunţă că depune plângere penală împotriva lui Robert Negoiţă

PDL va depune, duminică, plângere penală împotriva candidatului USL la Primăria Sectorului 3, Robert Negoiţă, care ar fi continuat campania electorală "ilegal" şi în zilele de sâmbătă şi duminică, fiind trimise cetăţenilor din Sectorul 3 pachete cu diverse bunuri.

240 afișări
Imaginea articolului PDL anunţă că depune plângere penală împotriva lui Robert Negoiţă

Robert Negoiţă (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut de şeful campaniei PDL, Traian Ungureanu, care a prezentat un astfel de pachet, adică o pungă pe care erau însemnele USL şi PSD şi care conţinea o pereche de tenişi, un ceas de perete şi o brăţară, pe fiecare dintre acestea fiind scris numele lui Robet Negoiţă.

Traian Ungureanu a spus că pachetele au fost trimise prin intermediul unei firme de curierat.

Preşedintele organizaţiei PDL Sector 3, Silvian Ionescu, a criticat, la rândul său, faptul că o serie de reprezentanţi ai unui ziar ar fi fost acreditaţi şi numiţi delegaţi în secţiile de votare din Sectorul 3.

"Domnul judecător Voinea Victor Ionuţ a semnat că aceşti ziarişti au dreptul să participe la numărarea voturilor. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat", a adăugat Ionescu, care a afirmat că ziarul îi aparţine lui Robert Negoiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici