PDL anunţă proteste la ambasadele statelor membre UE faţă de "suspendarea statului de drept"

PDL anunţă că tinerii democrat-liberali vor depune, miercuri, la toate ambasadele de la Bucureşti ale statelor membre UE o scrisoare-protest în legătură cu situaţia statului de drept şi a democraţiei în România, precum şi cu acuzaţiile de plagiat la adresa premierului Victor Ponta.

1351 afișări
Imaginea articolului PDL anunţă proteste la ambasadele statelor membre UE faţă de "suspendarea statului de drept"

PDL anunţă proteste la ambasadele statelor membre UE faţă de "suspendarea statului de drept" (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Tinerii democrat-liberali depun miercuri, 04 iulie, la ora 11:00, la toate ambasadele de la Bucureşti ale statelor membre UE, o scrisoare-protest faţă de situaţia statului de drept şi a democraţiei în România, precum şi faţă de situaţia sistemului de educaţie, grav decredibilizat de acuzaţiile de plagiat la adresa premierului Victor Ponta. Tinerii democrat-liberali vor fi prezenţi, la ora 11:00, la ambasadele următoarelor state: Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania şi Suedia", se arată în comunicatul PDL remis agenţiei MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici