PDL Buzău susţine candidatura lui Cezar Preda la şefia CJ

Colegiul Director al PDL Buzău a decis, vineri, în unanimitate, să susţină candidatura deputatului Cezar Preda la şefia Consiliului Judeţean Buzău.

120 afișări
Imaginea articolului PDL Buzău susţine candidatura lui Cezar Preda la şefia CJ

Cezar Preda (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat, Colegiul Director al PDL Buzău întrunit, vineri, a decis, în urma votului, susţinerea candidaturii lui Cezar Preda la şefia Consiliului Judeţean Buzău.

"Cei 112 membri prezenţi din 123 convocaţi, prezenţi în cadrul Colegiului Director Judeţean, au votat în unanimitate pentru candidatura deputatului Cezar Preda la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, îndeplinindu-se astfel condiţia statutată necesară oficializării candidaturii anunţate deja în presă, ca intenţie", se arată în comunicatul remis de PDL.

Liderul PDL Buzău, Cezar Preda, şi-a anunţat joi candidatura la Consiliul Judeţean Buzău, precizând că mai are nevoie de acordul forurilor superioare ale partidului.

"Sunt decis să-mi asum o candidatură la CJ din partea PDL. Vine pe fondul bâlbâielilor din USL, a traseismului practicat de mult timp de unii politicieni buzoieni pentru a-şi atinge interesele personale. Am să anunţ Colegiul director al partidului că-mi asum această candidatură, urmând ca acest for să ia decizia finală. Voi face ce îmi cere partidul. Primarii mei mă vor pentru a intra în bătălie. Ei nu admit, ei sunt curtaţi zilnic şi invitaţi cu bani de ceilalţi contracandidaţi. Singura raţiune ca ceva să-i ţină uniţi e să candideze şeful PDL", afirma deputatul Cezar Preda.

De asemenea, deputatul Cezar Preda anunţa că partidul său va candida pe liste separate în toate localităţile buzoiene, singurul pact care ar putea fi încheiat cu UNPR fiind unul de "neagresiune pe timpul campaniei electorale".

"PDL va susţine doar un candidat al partidului şi va avea liste separate în toate localităţile. Dacă vom încheia un protocol cu partenerii noştri din coaliţie, UNPR, acesta va fi strict de neagresiune în campania electorală. Dar nu vom avea liste comune în nicio localitate", preciza Cezar Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici