PDL: Înscrierile în cursa internă pentru candidatul la Preşedinţie se fac în 7-14 octombrie

Colegiul Director al PDL a stabilit luni ca în perioada 7 octombrie - 15 decembrie să fie desemnat candidatul partidului la funcţia de preşedinte al României, urmând ca aceia care vor dori să se înscrie în cursă să facă acest lucru până pe 14 octombrie, a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga.

175 afișări
Imaginea articolului PDL: Înscrierile în cursa internă pentru candidatul la Preşedinţie se fac în 7-14 octombrie

PDL: Înscrierile în cursa internă pentru candidatul la Preşedinţie se fac în 7-14 octombrie (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Colegiul Director a stabilit calendarul desemnării de către PDL a candidatului la funcţia de preşedinte al României. Perioada în care acest lucru se va întâmpla este 7 octombrie - 15 decembrie. Cei care vor dori să se înscrie în cursă vor trebui să facă acest lucru în perioada 7-14 octombrie, pentru a avea la dispoziţie două luni de zile pentru ca să-şi prezinte proiectul pentru România", a precizat Blaga.

El a spus că aceia care îşi vor depune candidaturile trebuie să îndeplinească anumite criterii, printre care să prezinte un proiect pentru România.

Blaga a precizat că nu va intra în această cursă internă, arătând că preşedintele partidului nu trebuie să fie desemnat candidat pentru Palatul Cotroceni sau Palatul Victoria.

"Dacă se va întâmpla ca la un moment dat partidul să-mi ceară să îndeplinesc o funcţie publică, altcineva va trebui să ia conducerea partidului", a adăugat Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici