PDL intră în campania prezidenţială cu sloganul "Băsescu pentru România" - surse

Democrat-liberalii au pregătit materialele pentru startul campaniei electorale, pe care este inscripţionat sloganul "Băsescu pentru România", surse din partid declarând, pentru MEDIAFAX, că este posibil ca un nou slogan oficial să fie scos pe piaţă după primele săptămâni de campanie.

337 afișări
Imaginea articolului PDL intră în campania prezidenţială cu sloganul "Băsescu pentru România" - surse

PDL intră în campania prezidenţială cu sloganul "Băsescu pentru România" - surse (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto/AFP)

Potrivit surselor citate, PDL a comandat mai multe materiale de campanie, printre care tricouri, şepci, rucsacuri, geci, fulare, căciuli, umbrele, pixuri, brichete, precum şi afişe şi postere.

Pe toate aceste materiale de campanie este inscripţionat mesajul "Băsescu pentru România". Între democrat-liberali au existat discuţii, unii dintre ei propunând: "Băsescu pentru români".

Surse din PDL au precizat, pentru MEDIAFAX, că acesta este un slogan de început de campanie, neutru, la câteva săptămâni de la startul campaniei urmând să fie scos pe piaţă un alt slogan, cu care se va merge până la alegeri.

Democrat-liberalii au în vedere, de altfel, ca intrarea în campanie să fie fără lansare oficială sau alte manifestări deosebite, urmând ca vârful campaniei să fie între cele două tururi de scrutin.

După primul tur de scrutin, strategia PDL urmează să fie revizuită, în funcţie de contracandidatul cu care Traian Băsescu va intra în finala pentru Cotroceni.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a început campania şi în mediul virtual, având deja deschise site-urile www.basescu.ro , www.basescupresedinte.ro şi putând fi contactat pe Facebook, Twitter, Flickr şi Youtube.

Pagina de internet www.basescupresedinte.ro are ca titlu "Preşedintele celor 22 de milioane de români" şi cuprinde inclusiv mesaje pentru campania privind Parlamentul unicameral.

Astfel, pe site se găsesc mesajele: "O Românie de bun simţ. Un Parlament Unicameral. Un număr mai mic de parlamentari. De la 471 de parlamentari la maxim 300".

Pe site se află şi un formular online intitulat "Cere Parlamentului să avizeze favorabil organizarea referendumului pentru un Parlament unicameral".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici