PDL îşi exprimă "durerea şi sprijinul faţă de familia preşedintelui Traian Băsescu"

Partidul Democrat Liberal îşi exprimă durerea şi sprijinul faţă de familia preşedintelui Traian Băsescu, "care trece acum prin momente tragice", şi îi asigură pe membrii acesteia de tot suportul moral de care au nevoie.

16 afișări
Imaginea articolului PDL  îşi exprimă "durerea şi sprijinul faţă de familia preşedintelui Traian Băsescu"

PDL îşi exprimă "durerea şi sprijinul faţă de familia preşedintelui Traian Băsescu" (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Partidul Democrat Liberal îşi exprimă durerea, dar şi sprijinul faţă de familia preşedintelui Românei, Traian Băsescu, care trece acum prin momente tragice odată cu încetarea din viaţă a doamnei Elena Băsescu. Membrii Partidului Democrat Liberal sunt alături de preşedintele Traian Băsescu şi de familia îndoliată a acestuia, pe care îi asigură de tot suportul moral de care aceştia au nevoie", se arată într-un comunicat PDL.

Elena Băsescu, mama preşedintelui Traian Băsescu, a murit, luni, la Constanţa, la vârsta de 81 de ani.

Preşedintele Traian Băsescu se află la Bruxelles, la summit-ul Asia-Europa, de unde ar fi trebuit să revină marţi în ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici