PDL îşi va avertiza preşedinţii de filiale: "Cine nu îşi face norma, pleacă după alegeri!" - surse

Democrat-liberalii se reunesc, luni, în şedinţa Colegiului Director, pentru stabilirea strategiei de final de campanie electorală pentru PE, liderilor judeţeni ai partidului urmând a li se transmite că un scor slab la acest scrutin va duce la schimbarea lor din funcţii.

15 afișări
Imaginea articolului PDL îşi va avertiza preşedinţii de filiale: "Cine nu îşi face norma, pleacă după alegeri!" - surse

PDL îşi va avertiza preşedinţii de filiale: "Cine nu îşi face norma, pleacă după alegeri!" - surse

Potrivit unor surse din partid, întâlnirea conducerii PDL cu liderii filialelor partidului din întreaga ţară are ca principal scop mobilizarea pentru un final de campanie electorală în forţă.

Democrat-liberalii vor prezenta, pe lângă concluziile acţiunilor de campanie din ultimele două săptămâni, şi strategia pentru finalul de campanie, respectiv programul acţiunilor electorale.

În plus, liderii PDL vor stabili programul din ziua de alegeri, pentru mobilizarea activului de partid la vot, într-un număr cât mai mare.

Potrivit surselor citate, conducerea PDL are pregătit şi un mesaj clar către preşedinţii de filiale: "Cine nu îşi face norma, pleacă după alegeri!".

Astfel, organizaţiile locale trebuie să obţină un scor electoral cel puţin la fel de bun ca cel de la alegerile parlamentare.

În plus, organizaţiilor care au un candidat eligibil pe lista PDL pentru europarlamentare li s-a stabilit un target mai ridicat decât celorlalte organizaţii, ai căror candidaţi se află pe un lor neeligibil.

O altă condiţie impusă de la centru este mobilizarea electoratului, filialele unde prezenţa la vot va fi scăzută având, de asemenea, probleme din punctul de vedere al performanţei la aceste alegeri.

Democrat-liberalii vor prezenta liderilor din teritoriu şi rezultatele mai multor studii sociologice interne ale partidului, realizate în prima parte a campaniei, potrivit cărora PDL se află pe primul loc în opţiunile electoratului, dar la o diferenţă foarte mică de PSD, astfel că se impune în plus un efort pe ultima parte a campaniei electorale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici