PDL: PSD nu trebuie să aleagă între Coaliţie şi reforma în Educaţie, ci să decidă dacă vrea reformă

PDL consideră că PSD nu trebuie să aleagă între coaliţie şi reforma în educaţie, ci trebuie să decidă dacă e la guvernare doar pentru avantaje sau vrea cu adevărat reforme pentru România.

10 afișări
Imaginea articolului PDL: PSD nu trebuie să aleagă între Coaliţie şi reforma în Educaţie, ci să decidă dacă vrea reformă

PDL: PSD nu trebuie să aleagă între Coaliţie şi reforma în Educaţie, ci să decidă dacă vrea reformă (Montaj foto)

"PSD nu trebuie să aleagă între Coaliţie şi reforma în Educaţie, ci trebuie să aleagă între reforma în Educaţie şi reforma în Educaţie. PSD trebuie să se decidă dacă este prezent la guvernare doar pentru a căuta avantaje, sau doreşte cu adevărat reformele de care România are nevoie", se arată într-un comunicat al PDL, reacţie la afirmaţiile făcute, duminică, într-o conferinţă de presă, de vicepreşedintele social-democrat Constantin Niţă.

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că speră ca formaţiunea sa să nu fie pusă în situaţia de a alege între între coaliţie şi Educaţie, comentând afirmaţiile premierului şi ale liderilor PDL privind asumarea răspunderii Guvernului pe Legile Educaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici