PDL stabileşte pe 1 februarie, la Braşov, strategia pentru europarlamentare

Colegiul Director al PDL se va reuni cu grupurile parlamentare ale partidului, în 1 februarie, la Braşov, pentru a aproba strategia pentru alegerile europarlamentare, echipa de campanie şi priorităţile legislative, a anunţat luni preşedintele PDL, Vasile Blaga.

186 afișări
Imaginea articolului PDL stabileşte pe 1 februarie, la Braşov, strategia pentru europarlamentare

PDL stabileşte pe 1 februarie, la Braşov, strategia pentru europarlamentare (Imagine: Diana Stoica/Mediafax Foto)

Blaga a mai spus că lista candidaţilor pentru europarlamentare va fi făcută publică în a doua parte a lunii februarie.

Vasile Blaga a mai spus că la reuniunea de la Braşov se vor stabili recomandările pentru funcţiile de lideri ai grupurilor parlamentare din Senat şi Camera Deputaţilor, după demisiile lui Cristian Rădulescu şi Mircea Toader.

Blaga a precizat că personal nu agreează să fie recomandaţi pentru aceste funcţii tot Cristian Rădulescu şi Mircea Toader.

"Personal nu agreez o astfel de variantă, sunt oameni serioşi, şi-au făcut cu prisosinţă datoria. S-a dovedit că nu au fost implicaţi în procesul din «marţea neagră», dar una-i una, alta-i alta", a adăugat Blaga.

Blaga a mai anunţat că "mitingul PDL pentru apărarea democraţiei" va avea loc în 8 februarie, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici