PDL Suceava vrea candidat la primăria Gura Humorului pe actualul primar PNL

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în 2012 primarul liberal din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, ar putea candida din partea PDL, însă acesta susţine că pe el nu l-a informat nimeni în legătură cu acest proiect.

590 afișări
Imaginea articolului PDL Suceava vrea candidat la primăria Gura Humorului pe actualul primar PNL

PDL Suceava vrea candidat la primăria Gura Humorului pe actualul primar PNL (Imagine: Mihai Burlacu/Mediafax Foto)

PDL Suceava a început acţiunea de stabilire a candidaţilor de primar din 2012, când îşi propune să obţină victoria în toate municipiile şi oraşele din judeţ, iar secretarul general al organizaţiei, deputatul Ioan Bălan, a declarat că, din punct de vedere politic, actualii primari democrat-liberali vor fi şi candidaţii partidului la alegerile locale viitoare.

"Vom merge cu toţi primarii noştri în funcţie în 2012, ca şi candidaţi de primar", a spus Bălan.

El a arătat că pentru municipiul Vatra Dornei, unde primarul este membru PNL, PDL are în vedere doi posibili candidaţi, iar la Siret, unde primarul este tot membru PNL, este luată în calcul pentru a candida o "persoană importantă".

În ceea ce priveşte oraşul Gura Humorului, unde este primar liberalul Marius Ursaciuc, care a obţinut peste 80 la sută din voturi, Bălan a spus că relaţia acestuia cu preşedintele PDL şi al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, este specială, cei doi având proiecte începute împreună.

"În 2012 vom avea un proiect comun cu primarul Ursaciuc", a spus Bălan, adăugând că "după cum stau lucrurile acum, primarul Ursaciuc va candida din partea PDL".

Primarul Marius Ursaciuc s-a arătat surprins de declaraţiile lui Bălan, arătând că pe el nu l-a întrebat nimeni în legătură cu acest proiect.

"Eu nu ştiu nimic despre asta", a spus Ursaciuc.

În urma alegerilor locale din 2008, în PNL a obţinut funcţia de primar în mai multe comune, în municipiile Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc şi în oraşele Gura Humorului şi Siret, dar anul trecut, primarul de Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, a declarat că simpatizează cu PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici