Pedro Sanchez: Guvernul Spaniei este în favoarea intrării României în spaţiul Schengen

Spania este în favoarea intrării României în spaţiul Schengen, a declarat miercuri şeful Guvernului Spaniei, Pedro Sanchez, la finalul şedinţei comune de guvern România-Spania.

153 afișări
Imaginea articolului Pedro Sanchez: Guvernul Spaniei este în favoarea intrării României în spaţiul Schengen

Premierul spaniol susţine că nu există motive tehnice pentru care România să nu fie admisă în spaţiul Schengen.

„Spania este aliatul tradiţional al României în această cauză, i-am spus şi domnului premier mai înainte, nu există motive tehnice, dimpotrivă, Comisia însăşi a confirmat faptul că România a făcut eforturile necesare pentru a îndeplini cerinţele tehnice, în consecinţă Guvernul Spaniei este în favoarea intrării României în spaţiul Schengen”, a declarat Pedro Sanchez.

La rândul său, premierul Nicolae Ciucă a spus că România îndeplineşte de mulţi ani condiţiile tehnice.

„Aceste aspecte au fost reconfirmate de către Comisia tehnică pe timpul verificării voluntare care s-a încheiat luna trecută în ţara noastră”, a precizat Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici