Peste 300 de copii încrişi în programul ”Vacanţă activă în Bucureşti”

Peste 300 de copii au fost înscrişi în prima zi a programului ”Vacanţă activă în Bucureşti”, lansat de Primăria Capitalei în sprijinul părinţilor care nu au cu cine să îşi lase copiii acasă în perioada vacanţei.

221 afișări
Imaginea articolului Peste 300 de copii încrişi în programul ”Vacanţă activă în Bucureşti”

„Mă bucur că, deja din prima zi, proiectul nostru, <Vacanţă activă în Bucureşti>, a stârnit interesul părinţilor şi elevilor bucureşteni. Încă din primele ore avem peste 300 de elevi înscrişi”, a anunţat marţi Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei.

Pentru părinţii care au nevoie de o mână de ajutor în perioada vacanţei din această lună, Primăria Capitalei pune la dispoziţie cinci locaţii, unde copiii vor putea desfăşura activităţi educative: Muzeul Copiilor (situat în sectorul 3, pe Bulevardul Decebal), hub-ul educaţional Proedus de la AFI Cotroceni (la limita dintre sectoarele 5 şi 6), Opera Comică pentru Copii (pe Calea Giuleşti, în sectorul 6), Sala Palatului (sectorul 1, un spaţiu adiacent) şi sediul Corului Naţional de Cameră Madrigal (în sectorul 4).

„Ne-am asigurat că se vor respecta toate măsurile de siguranţă necesare în această perioadă şi că cei mici vor avea parte de timp de calitate petrecut în compania colegilor noştri, vor viziona spectacole, se vor distra împreună cu actori profesionişti, vor avea parte de jocuri creative, exerciţii de dezvoltare personală, lucru manual şi alte asemenea activităţi recreative”, a mai spus Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici