Petrache: Ponta transmite un avertisment celor care deţin funcţii din partea PNL

Preşedintele PNL Ilfov, Marian Petrache, a susţinut, luni, într-un comunicat de presă, că prin mesajele transmise pe reţelele de socializare, premierul Victor Ponta nu s-a adresat electoratului PNL sau USL, ci a adresat un avertisment celor care deţin funcţii din partea PNL.

258 afișări
Imaginea articolului Petrache: Ponta transmite un avertisment celor care deţin funcţii din partea PNL

Preşedintele PNL Ilfov, Marian Petrache (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Prin mesajul premierului Ponta, transmis prin intermediul unei reţele de socializare, acesta nu s-a adresat electoratului PNL sau cel al USL, aşa cum a vrut să se lase de înţeles. Destinatarii acestui mesaj au fost cei care deţin funcţii din partea PNL, fiind un avertisment adresat acestora în eventualitatea ruperii USL", precizează Marian Petrache.

El a transmis şi un mesaj premierului Ponta: "Aş vrea să îi transmit domnului Ponta, dar şi celor din PSD, că PNL este un partid unit, iar aceste mesaje nu pot influenţa în niciun fel activitatea partidului. Chiar şi săptămana trecută PNL a dat un semnal de unitate şi solidaritate, în urma Biroului Politic. PNL vrea ca proiectul USL să continue, pentru ca angajamentele luate în faţa românilor să fie duse la capăt", spune Petrache.

Potrivit preşedintelui PNL Ilfov, prin astfel de mesaje, "Victor Ponta şi PSD încearcă să continue sistemul bazat pe funcţii al lui Traian Băsescu", el adăugând că electoratul PNL şi al USL nu este preocupat de cine se află în funcţii, atât timp cât se asigură o bună guvernare.

Victor Ponta a transmis următorul mesaj pe Facebook: "Am un mesaj pentru toţi alegătorii PNL şi USL: vreau ca PNL să rămână pe toate funcţiile pe care le deţine, vreau să fie alături de mine, să îl dăm jos pe Traian Băsescu şi să guvernăm ţara".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici