Petre Roman, asaltat de pensionare la finalul întâlnirii cu seniorii PNL

Înaltul reprezentant al Guvernului pentru românii din străinătate, fostul premier Petre Roman, a fost asaltat de pensionare, sâmbătă, la finalul întâlnirii cu seniorii liberali.

15 afișări
Imaginea articolului Petre Roman, asaltat de pensionare la finalul întâlnirii cu seniorii PNL

Petre Roman, asaltat de pensionare la finalul întâlnirii cu seniorii PNL

Unele doreau sa-i vorbească, altele să-l atingă, iar altele să se fotografieze împreună cu el.

Cele mai multe senioare liberale i-au mărturisit fostului premier că este frumos, una din ele spunându-i că ar trebui să fie preşedinte.

"Domnule Roman, ar trebui să fiţi preşedinte! Nu v-aţi gândit să candidaţi?", l-a întrebat o admiratoare.

O alta i-a atras atenţia lui Roman că are ruj pe buze şi pe obraji, iar un grup de pensionare de la sectorul 3 îl strigau: "Veniţi şi la noi! Să facem fotografii!".

Când Roman a dat curs invitaţiei lor, ele i-au spus că nu mai pleacă acasă şi că nu-l mai lasă nici pe el să plece.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici