PIN acuză BEC că nu i-a admis înregistrarea siglei

PIN acuză BEC că nu permite tipărirea siglei partidului, "ursul carpatin", pe buletinele de vot pentru euroalegeri, cere o poziţie a Guvernului în acest caz şi anunţă că va contesta această decizie în instanţă.

1 afișare
Imaginea articolului PIN acuză BEC că nu i-a admis înregistrarea siglei

PIN acuză BEC că nu i-a admis înregistrarea siglei

PIN protestează faţă de decizia BEC şi afirmă că este singurul partid care are parte de un astfel de tratament din partea autorităţilor şi le cere acestora să asigure "condiţii egale pentru competiţia politică din 25 noiembrie 2007, respectând în acelaşi timp legea care permite în mod expres ca toate partidele participante la alegeri să aibă posibilitatea de a-şi afişa sigla, respectiv semnul electoral".

"PIN solicită de urgenţă o poziţie din partea Guvernului, respectiv a Tribunalului Municipiului Bucureşti, unde va contesta decizia luata astăzi (n.r. - joi) de către Biroul Electoral Central", se arată într-un comunicat al partidului.

Biroul Electoral Central (BEC) a respins, joi, ca tardivă, solicitarea PIN de înregistrare a semnului electoral, reprezentând ursul carpatin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici