PLD începe instruirea candidaţilor pentru Parlamentul European

PLD şi-a stabilit, pentru această vară, un calendar de întâlniri cu candidaţii la alegerile pentru Parlamentul European, care vor fi instruiţi de specialişti în diferite domenii, partidul urmând să lanseze şi un ghid de mesaje pentru cei înscrişi la scrutin.

1 afișare
Imaginea articolului PLD începe instruirea candidaţilor pentru Parlamentul European

PLD începe instruirea candidaţilor pentru Parlamentul European

Preşedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, care este şi şeful de campanie al formaţiunii la alegerile pentru Parlamentul European, a declarat, vineri, că în perioada următoare vor avea loc mai multe întâlniri cu candidaţii PLD, la care va participa şi conducerea liberal-democrată, în cadrul cărora vor fi dezbătute teme de interes pe care România trebuie să le promoveze în Uniunea Europeană, în calitate de membru.

Astfel, PLD a stabilit un calendar de dezbateri zonale, unde candidaţii vor susţine teme precum politica energetică, învăţământul şi cercetarea, politica agricolă, schimbările climatice, extinderea Uniunii, la aceste întâlniri urmând să participe şi specialişti în diverse domenii.

“Toate aceste subiecte vor fi dezbătute în această vară cu candidaţii noştri, dar şi cu liderii partidului”, a arătat Flutur, care a ţinut să precizeze că PLD şi-a stabilit deja, la prima reuniune a Consiliului Reprezentanţilor Naţionali, programul european şi priorităţile politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici