PMP anunţă că l-a învins în instanţă pe Cristian Diaconescu

Reprezentanţii PMP anunţă că instanţa a respins acţiunea formulată de Cristian Diaconescu prin care se contesta organizarea congresului formaţiunii politice.

472 afișări
Imaginea articolului PMP anunţă că l-a învins în instanţă pe Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu

Anunţul a fost făcut vineri seara pe Facebook.

„Pentru a doua oară în mai puţin de o lună, instanţa ne dă dreptate şi respinge acţiunea formulată de Cristian Diaconescu şi de secretarul său personal. Curtea de Apel Bucureşti a hotărât astăzi: Congresul PMP din 19 februarie, prin care membrii de partid şi-au ales un nou preşedinte, în persoana lui Eugen Tomac, şi o nouă conducere, a fost convocat statutar şi legal”, anunţă Ionuţ Simionca, unul dintre membrii PMP.

Practic, judecătorii au respins acţiunea prin care reclamanţii contestau organizarea congresului PMP şi i-a obligat pe aceştia să plătească cheltuielile de judecată.

„Regret că fostul preşedinte a ales să dezinformeze, să păcălească mulţi colegi. După hotărârea instanţei de astăzi, sper că acei colegi care mai aveau vreun dubiu în ceea ce îl priveşte pe Cristian Diaconescu s-au convins că acesta nu are nimic de-a face cu adevărul, cu onestitatea”, susţine Ionut Simionca.

Fostul preşedinte PMP, Cristian Diaconescu, a fost înlocuit în funcţie de Eugen Tomac la congresul din februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici