PMP îl va propune premier pe Traian Băsescu

  • PMP îi va propune lui Klaus Iohannis să îl desemneze pe Traian Băsescu pentru funcţia de premier.
  • Membrii formaţiunii conduse de Eugen Tomac spun că Băsescu are experienţa necesară şi poate lua măsurile potrivire în contextul crizei generate de coronavirus.
  • Zilele viitoare este de aşteptat ca preşedintele Klaus Iohannis să desemneze un nou premier.
3701 afișări
Imaginea articolului PMP îl va propune premier pe Traian Băsescu

PMP îl va propune premier pe Traian Băsescu

„Noi avem şi o propunere de prim-ministru capabil ca într-o perioadă extrem de tulbure să stabilizeze România. El se numeşte Traian Băsescu. Noi considerăm că în vremuri extrordinare e necesar să apelăm la măsuri excepţionale şi ar fi o soluţie a unui om experimentat care a trecut prin multe şi care poate aduce stabilitatea necesară astăzi României”, declară Marius Paşcan, preşedintele executiv al PMP, într-un video postat pe contul de Facebook al partidului.

Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat, joi, cu câteva minute înainte de începerea plenului din Parlament în care urma să fie învestit Guvernul. Liberalii i-ar fi cerut să facă acest gest, pentru ca Ludovic Orban să rămână în continuare la Palatul Victoria.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici